Waarom een Messenger bot gebruiken?

1. Hoge openingsrate’s

De openingrates van chat(bot) berichten licht aanzienlijk hoger dan die van e-mails. De juiste inzet van een chatbot kan er dus voor zorgen dat jij significant meer omzet gaat behalen.

2. Eenvoudige manier van inschrijven

Een chatbot lijst is te vergelijken met de inschrijvingen voor een e-maillijst. Als jij de mogelijkheid wil hebben om jouw doelgroep berichten te sturen, hoeven ze zich alleen te in te schrijven voor jouw chatbot. Gelukkig zijn er meer dan 10 manieren waarop iemand zich kan voor jouw bot.

3. Personalisatie

Iedereen die zich inschrijft voor je chatbot krijgt een persoonlijke kaart. Als de chatbot goed is ingesteld wordt deze kaart automatisch gevuld en krijg je een duidelijk profiel van jouw klanten.
Vervolgens kun je deze informatie gebruiken om hun persoonlijke berichten te sturen en jouw advertenties hierop aan te passen.

4. Business proces automatisatie

Manychat kan verbinding maken met een groot aantal andere apps en systemen. Daarnaast is het ook mogelijk om een connectie met jouw website te maken door middel van een API-koppeling.
Deze apps geven jouw de mogelijkheid om verschillende bedrijfsprocessen met elkaar af te stemmen. Bijvoorbeeld: Het boeken van een tafel in een restaurant of het toevoegen van jouw subscribers aan een e-maillijst.

Voorbeelden van chatbots

1. Demo aanvragen

Via het formulier onder aan de pagina kun jij eenvoudig een demo aanvragen. Tijdens deze demo via skype laat ik in een kwartier de mogelijkheden van een Messenger bot voor jouw bedrijf zien.

2. Chatflow(s) uitschrijven

Via het formulier onder aan de pagina kun jij eenvoudig een demo aanvragen. Tijdens deze demo via skype laat ik in een kwartier de mogelijkheden van een Messenger bot voor jouw bedrijf zien.

3. Bouwen chatbot

In deze fase bouw ik de chatbot zoals we hem in de vorige stap hebben uitgeschreven. G

4. Testen en livegang chatbot

Als de chatbot is gebouwd, zullen we deze gezamenlijk testen. De problemen die we tijdens de testfase tegenkomen zal ik aanpassen en daarna kan de chatbot live!

Wil jij jouw eigen messenger bot?

Op de bouwen 3

8501GP Joure